Regisztráció/Belépés

további cikkek

Avatar photo
Koós Miklós
2016. január 15. péntek

Építészek és vállalkozók nemzetközi portálja | share-architects.com

banner-trade-events

elindult a share-architects.com honlap,  az építészek és vállalkozók közösségi portáljat!

Látogasson el a share-architects.com közösségi portálunkra és értesüljön a 2016-os építészeknek és vállalkozóknak szánt rendezvényekeinkkel kapcsolatos legfrissebb hireinkről!

Meghívjuk, csatlakozzon eseményeinkhez és ossza meg velünk véleményét közösségi hálózatainkon, a Twitter –en és a Facebook -on.

Építészek és tervezők, világszerte a legrangosabb kitüntetések nyertesei, osztják meg majd velünk tapasztalataikat és ismereteiket, építészeknek és tervezőknek szentelt előadások keretén belül, Budapesten, a Magyar Építészeti kamarával szoros együttműködésben szervezett események alkalmával– MEK.

Húsz éve, az ABplus, professzionális szakmai eseményszervező által szervezett építészeti expo-konferenciák egy hatékony platformot jelentenek a kiválóságra való törekvés támogatásában, a tervezés és építészet terén; építészek és kivitelezők, valamint az építészet meghatározó személyiségeinek találkozási helyévé váltak, ahol új információkra és együttműködési lehetőségekre lehet szert tenni.

A részvétel minden általunk szervezett szakmai konferencián ingyenes a Magyar Építészeti Kamara szakmagyakorló tagjai számára.

Ami ezután következik:

GIS NEMZETKÖZI ÉPÍTÉSZETI ÉS BELSŐÉPÍTÉSZETI EXPO-KONFERENCIA 2016 Április 12– Budapest

AZ ÜVEG ARHITEKTÚRÁJÁNAK ÉS ELŐÁLLÍTÁSÁNAK SZENTELT INGLAS NEMZETKÖZI EXPO-KONFERENCIA  2016 Június 27 – Budapest

A TÁJÉPÍTÉSZETNEK ÉS INFRASTRUKTURÁLIS PROJEKTEKNEK SZENTELT LAUD NEMZETKÖZI EXPO-KONFERENCIA 2016 Június 28 -Budapest

RIFF NEMZETKÖZI ÉPÍTÉSZETI EXPO-KONFERENCIA 2016 November 22 – Budapest


poza7

sajtóközlemény

Hozzászólások (0): megnézem

TECH
Ma 20 éve használok számítógépet

Ez nem valamiféle óriási szenzáció, sem egy ünneplésre való különleges alkalom, puszta tényrögzítés. Erről már írtam itt. Amikor kezdtem, még nyomtatóm sem volt, egy utcával arrébb jártam át nyomtatni a műszaki leírásokat. Mert jóformán csak arra használtam, azután később jött a modemes web a betárcsázós kapcsolattal, ma pedig Elképzelhetlen sebességnövekedés .. és ez csak az […]

Ma 20 éve használok számítógépet
2015. augusztus 15. szombat
TECH
Adóbehajtás Kaposváron a Google Street View-val 

Lám az önkormányzatok is elkezdik használni az internet adta lehetőségeket? ” Csaknem négyszáz olyan ingatlant, többnyire garázst, melléképületet tárt föl eddig a városi önkormányzat, amelyek után eddig nem fizettek helyi adót tulajdonosaik. Ugyan a kaposvári városháza tájékoztatása szerint nem növekedett az utóbbi időben a „felháborodott” ügyfelek száma a felderítés hatására a hivatalban, szerkesztőségünket mégis többen […]

Adóbehajtás Kaposváron a Google Street View-val 
2015. július 11. szombat

legfontosabb jogszabályok

minden (2019 márciusáig megjelent) fontos jogszabályt, amire szükség lehet, egy helyre gyűjtöttünk össze: Étv, OTÉK, Épkiv, 312/2012, 266/2013, CPR, OTSz, az energiatanúsításról, a bírságokról, az egyszerű bejelentésről, ... stb tovább