Regisztráció/Belépés

további cikkek

Avatar photo
Koós Miklós
2014. augusztus 27. szerda

Megszűnik a GDL Centrum

gdl-centrum

Több mint 10 évig működött a gdlcentrum.com (korábban gdl-centrum.com), elsősorban ArchiCAD felhasználók használták CAD tárgyak (és nem kegytárgyak:-) letöltésére. Rengeteg munkát öltem bele anno, kétszer alapjaiban megújult, a legutóbbi átalakítás során kapta meg a kooseptar.hu alatt működő motort és dizájnt. Sokáig állandó tagja volt a gdl könyvtárgyűjteményeknek.

gdl-centrum

8-10 éve még 10 ezres regisztált tagsága volt, elsősorban angol nyelvterületről. Mára megszűnt a regisztráció és a látogatottság is nagyon lecsökkent. Magam nem tudok vele érdemben foglalkozni, immáron évek óta, így egyetlen dolog maradt, mint megszüntetni.

Időközben a GDL könyvtárak BIM könyvtárakká alakultak és sorra alakultak meg a komoly háttérrel rendelkező olyan univerzális portálok, ahol nem csak GDL formátumban, hanem más cad formátumokban is letölthetőek az elemek.

Az emlékét megőrzi az internet:

gdl-centrum

Hozzászólások (0): megnézem

TECH
GDL Centrum 2003-2012

Az ArchiCAD-et használók között bizonyára ismert volt a GDL Centrum nevű oldal, amely az ingyenesen letölthető ArchiCAD tárgyak egyik legnagyobb gyűjtőhelye volt. A 2003-ban létrehozott oldal pár év sikeres működés után sajnos el lett hanyagolva, elmaradtak a feltöltések illeve a rendszeresen kiküldött hírlevelek is. Az oldal egyedi programozású volt, így minden apró változtatáshoz a grafikus […]

GDL Centrum 2003-2012
2012. június 22. péntek
TECH
GDL | Alfa Romeo 2300

a cikket és a letöltést keresse a GDL Centrum portálunkon!

GDL | Alfa Romeo 2300
2008. május 29. csütörtök

legfontosabb jogszabályok

minden (2019 márciusáig megjelent) fontos jogszabályt, amire szükség lehet, egy helyre gyűjtöttünk össze: Étv, OTÉK, Épkiv, 312/2012, 266/2013, CPR, OTSz, az energiatanúsításról, a bírságokról, az egyszerű bejelentésről, ... stb tovább