Regisztráció/Belépés

további cikkek

Avatar photo
Koós Miklós
2014. január 26. vasárnap

Építési szezonnyitó rendezvénysorozat

 

 

COMFORT_logo

2014. február 19-21, Syma Rendezvényközpont

  • Comfort Épületenergetikai és Épületfelújítási Szakkiállítás
  • Color Festékipari Szakkiállítás
  • Burkolattechnika Szakkiállítás

Az „épületkomfort” jegyében, 2014. február 19-21. között immár negyedik alkalommal kerül megrendezésre a COMFORT Épületenergetikai és Épületfelújítási szakkiállítás, melyhez ezúttal csatlakozik a Burkolattechnika 2014, és a COLOR festékipari szakkiállítás.

A rendezvények tematikája átfogja a hűtés-fűtés-klímatechnika, a hő-, víz- és szigeteléstechnika anyagait, berendezéseit, és az épületkomfort esztétikus kialakításának olyan fontos területeit, mint a burkolatok és az épületek külső-belső színvilágának kialakítása.

A rendezvénycsokor látogatói már megszokták, hogy a három nap alatt nemcsak a standokon kaphatnak hasznos információkat a termékekről, vagy szerezhetnek tapasztalatokat a gyakorlati bemutatókon, hanem az aktuális témákban rendezett kreditpontos konferenciákon elhangzó szakértői előadásokon is bővíthetik ismereteiket.

A rendezvényszervezők ismét számítanak a több ezer Magyar Mérnöki Kamara és Magyar Építész Kamara tag látogatása mellett az épületfelújításban érintett szakkivitelezőkre, építési vállalkozókra, a társasházi képviselőkre, és a magánépíttetőkre is.

A szakkiállításokhoz tematikailag illeszkedve három napos rendezvényprogram csatlakozik:

– A Magyar Passzívház konferencia az aktív ház, passzív ház, vagy nulla energiaigényű épületek közötti választást járja körül, bemutatva az anyag és termékválasztékot.

– A Rockwool Építészeti és Tűzvédelmi konferencia előadói a fokozott tűzvédelmi igényeket kielégítő anyagokat, eljárásokat mutatják be az építőipar és a tűzvédelem szakembereinek, döntéshozóinak.

– A Burkolástechnikai és Festéstechnológiai Konferencia, az épületkomfort esztétikai aspektusai közül a burkolatképzésre, és a legkorszerűbb festékkínálatra fókuszál.

– Az “Energiahatékony épületfelújítás, a 2014. évi előírások tükrében” c. konferencia a szigorodó jogszabályi környezetből adódó változásokra hívja fel a figyelmet, és ad megoldási javaslatokat a hőszigetelés és gépészet vonatkozásában.

Burkolat_2014 logo

Ebben az évben a szakkonferenciák mellett február 21-én két szakmai verseny is színesíti a kínálatot:

– A Szobafestő-Mázoló-Tapétázó Országos Ipartestület közreműködésével felnőtt festőversenyre kerül sor, mely a nagyközönség érdeklődésére is számot tart.

– A Magyar Tisztítás-technológiai Szövetség /MATISZ/ is itt rendezi meg a Clean Europe szakmai tisztítási versenyt, amely nem csak a társasházak képviselőit, de az egészségügyi, oktatási és államigazgatási intézmények, ipari- és kereskedelmi vállalatok üzemeltetőit is várja.

További információk és jelentkezés: www.comfortbudapest.hu

 

 

ColorBP logo_HU

Hozzászólások (0): megnézem

SZAKMA
ÉMI | Építésügyi műszaki irányelv konferencia

Az ÉMI szakmai konferencia-sorozatot indít azzal a céllal, hogy a szakmai közvélemény minél szélesebb körével ismertesse meg az építésügyi műszaki irányelv-tervezeteket és minél többen kifejthessék véleményüket, gondolataikat a témában. Az első konferencia június 13-án, az ÉMI szentendrei Tudásközpontjában kerül megrendezésre. A hazai építési gyakorlatban – eltekintve az utóbbi három évtizedtől –, jó hagyománya volt a […]

ÉMI | Építésügyi műszaki irányelv konferencia
2018. június 10. vasárnap
SZAKMA
Construma 2018 – ÉMI program

(sajtóközlemény) Az idei Construma szakkiállításon is tartalmas és érdekes témákkal várjuk az ÉMI standjára érkezőket. A szakmai és lakossági napokon is hasznos tudnivalókat, aktuális információkat hallhatnak szakembereink és meghívott vendégeink révén. Mindemellett látványos vizsgálati bemutatókat is megtekinthetnek az érdeklődők. Szerdai és csütörtöki szakmai programunkon MÉK-pontot kapnak a résztvevők. Várjuk az ÉMI kiállítói standján: A pavilon – […]

Construma 2018 – ÉMI program
2018. április 10. kedd

legfontosabb jogszabályok

minden (2019 márciusáig megjelent) fontos jogszabályt, amire szükség lehet, egy helyre gyűjtöttünk össze: Étv, OTÉK, Épkiv, 312/2012, 266/2013, CPR, OTSz, az energiatanúsításról, a bírságokról, az egyszerű bejelentésről, ... stb tovább