Regisztráció/Belépés

további cikkek

Avatar photo
Kárpáti József
2014. január 3. péntek

Jelentkezés az ÖKO CiTY 2014 kiállításra

Öko-city

2014-től 2020-ig jelentős mértékű támogatások lesznek az energia hatékony építkezésekre és felújításokra! Most fogadja el a Kormány a Nemzeti Épületenergetikai Stratégiát!   Jön a közel nettó 0 energia felhasználású épületek kötelező építése, és az ilyen értékre történő felújítása!

NAGY KIHÍVÁS EZ MINDANNYIUNKNAK!  MILYEN ANYAGOKKAL? MILYEN TECHNOLÓGIÁVAL? MILYEN TÁMOGATÁSSAL LEHET EZT MEGVALÓSÍTANI?

ERRŐL FOG SZÓLNI 2014 április 2-6 között a Construma Reneo vásárán belül az ÖKO CITY kiállítása, ami egy interaktív megjelenés lesz, a témában jártasak által, a témában érdekeltek részére!

Várjuk azon gyártók, forgalmazók, kivitelezők, szolgáltatók jelentkezését, akik az Öko (bio), és energia hatékony (Fenntarható, passzív, aktív, plusz energia, stb.) építésben jártasak, vagy jártasak lesznek, 2014-2020 közötti időszak,  technológiai váltására felkészültek, van javaslatuk, kínálatuk, stb.!

A betét kiállításnak, külön sajtója, web oldala, facebook oldala, önálló kampánya, marketingje is lesz, a jogszabály alkotók a helyszínen adnak információt. lesz fórum tér, ahol szakmai viták is zajlódnak, és még sok más érdekesség!

Csatolva küldöm az ajánlót, és a jelentkezési lapot, ami tovább küldhető minden olyan személynek, cégnek, akik kiállítók, vagy érdeklődők lehetnek!

KIÁLLÍTÓNAK 2013 DECEMBER 10-IG KELL JELENTKEZNI. A RÉSZVÉTELI DÍJ 50%-T 2014 JANUÁR 31-IG KELL BEFIZETNI, HOGY A HELYET BIZTOSÍTANI TUDJUK!

AMENNYIBEN AZ ADOTT TÉMÁBAN HÁROMNÁL TÖBBEN JELENTKEZNEK, AKKOR A KIÁLLÍTOTT TERMÉK VAGY SZOLGÁLTATÁS FOGJA ELDÖNTENI, HOGY MELYIK 3 CÉG ÁLLÍTHAT KI AZ ÖKO CITY-N!!!

A jelen felhívás, a csatolmányokkal együtt tovább küldhető, és kérem is a megosztást, a témában jártas, lehetséges kiállítók, érdeklődők számára!

üdvözlettel:

Kárpáti József
Construma 2014
ÖKO CITY kiállítás
szervező
tel.: +36 30 206 3360
e-mail.:karpati@energiabarat.hu

Hozzászólások (0): megnézem

SZAKMA
Construma 2018 – ÉMI program

(sajtóközlemény) Az idei Construma szakkiállításon is tartalmas és érdekes témákkal várjuk az ÉMI standjára érkezőket. A szakmai és lakossági napokon is hasznos tudnivalókat, aktuális információkat hallhatnak szakembereink és meghívott vendégeink révén. Mindemellett látványos vizsgálati bemutatókat is megtekinthetnek az érdeklődők. Szerdai és csütörtöki szakmai programunkon MÉK-pontot kapnak a résztvevők. Várjuk az ÉMI kiállítói standján: A pavilon – […]

Construma 2018 – ÉMI program
2018. április 10. kedd
JÓTANÁCS
Tanácsok Construma látogatóknak

2015. április 15-19 között rendezik meg az ezévi Nemzetközi építőipari szakkiállítást, a Construma-t, amely a hagyományok szerint szerdától vasárnapig lesz nyitva.  Aki építkezik vagy csak tervezi vagy egyszerűen csak érdekli, hogy hol tart ma az építőipar, annak feltétlenül fel kell keresnie, a szakmabelieknek nem különben. Minden évben felhívjuk a vásárlátogatók figyelmét pár apróságnak tűnő, de […]

Tanácsok Construma látogatóknak
2015. április 13. hétfő

legfontosabb jogszabályok

minden (2019 márciusáig megjelent) fontos jogszabályt, amire szükség lehet, egy helyre gyűjtöttünk össze: Étv, OTÉK, Épkiv, 312/2012, 266/2013, CPR, OTSz, az energiatanúsításról, a bírságokról, az egyszerű bejelentésről, ... stb tovább