Regisztráció/Belépés

további cikkek

Avatar photo
Koós Miklós
2013. március 17. vasárnap

A pécsi BIOKOM és a csúcstechnika

biokom-honlap

Pécsen az építési engedélyezési tervekhez a közútcsatlakozáshoz illetve a csapadékvíz elhelyezéséről a Biokom-tól kell kezelői hozzájárulást kérni. A cég teljesen korrekt ügyfélszolgálatot üzemeltet – vasárnapot kivéve – minden nap. Az ügyfélszolgálati irodában 4 munkahely van kialakítva és a legtöbbször mindenhol ülnek is.

A legutóbb, mikor náluk jártam, nem volt egyetlen ügyfél sem (rajtam kívül), belépve az ügyféltérbe mind a 4 (női) szempár rám szegeződött némikép azt latolgatva, hogy melyiküket választom, lévén egyik munkahelyhez sem volt semmi sem kiirva, csak az hogy 1,2,3 illetve 4. Odamentem az egyik kolléganőhöz, hogy előadjam a dolgomat (beadnék jóváhagyásra egy doksit), amikor is ő igen kedvesen kitessékelt, mondván „tessék sorszámot kérni a recepcióstól„.

Egyedül voltam. Tök egyedül.

Mit tehettem, kimentem és a bankoknál megszokott sorszámkiadó masinához léptem, hogy vételezzek egy sorszámot, amikor a recpciós, akinek a legkevésbés sem esett kézre, áthasalva a gépen, csak annyit mondott. Várjon! Majd megkérdezte mit szeretnék? Elmondtam. Ilyen nem volt a listában, így benyomta az Egyéb gombot, majd a kapott sorszámos papírt a kezembe nyomta.

Lévén más nem volt rajtam kívül, izgatottan vártam a soromra,  5 mp múlva szólítottak is a 3-as ablakhoz, miközben a másik 3 munkatársnő békésen várakozott egy további beeső ügyfélre.

Hozzászólások (2): megnézem

  • Varga Judit

    2013. március 17. vasárnap 17:48

    #85403

    „a másik 3 munkatársnő békésen várakozott egy további beeső ügyfélre” -és a recepciós.

  • Fenyvesi Péter

    2013. március 21. csütörtök 09:16

    #85459

    A mai esővízkezelős bejegyzéseddel együtt jól látszik, hogy ez egy nagyon hasznos intézmény. De van jó hír is: 5 embernek munkát ad. Van remény, Mo. jobban teljesít!

.
Búcsú

Kedves weboldal látogatók! Fájó szívvel tudatjuk, hogy a weblap tulajdonosa és szerkesztője, Koós Miklós hosszú betegség után elhunyt. Miklós hosszú éveken keresztül nagy elhivatottsággal szerkesztette a honlapot, válaszolt a blog-ban feltett kérdésekre és üzemeltette a legtöbb látogató által keresett tervkritika panelt. Sok építtető kérte a tanácsát. Gazdag életművet és nagy űrt hagyott maga után. Amennyiben […]

Búcsú
2019. március 5. kedd
OFF
Térkövezés

Gyors és olcsó térkövezés, de azért ez sem lassú. A fotóért köszönet Szabó Balázsnak

Térkövezés
2013. november 3. vasárnap

legfontosabb jogszabályok

minden (2019 márciusáig megjelent) fontos jogszabályt, amire szükség lehet, egy helyre gyűjtöttünk össze: Étv, OTÉK, Épkiv, 312/2012, 266/2013, CPR, OTSz, az energiatanúsításról, a bírságokról, az egyszerű bejelentésről, ... stb tovább