Regisztráció/Belépés

további cikkek

Avatar photo
Koós Miklós
2012. szeptember 19. szerda

CEP | Műemlékvédelem, energiahatékonyság

Műemlékvédelem, energiahatékonyság, környezettudatos építés – szakmai konferencia

Az év épületenergetikai rendezvényével párhuzamosan megrendezésre kerülő szakmai konferenciáinkat szeretnénk a figyelmébe ajánlani. A CEP® Clean Energy and Passive House Expo-n olyan szakmai konferenciákat hallgathatnak meg az érdeklődők, amelyek napjaink és a jövő energiahatékonysági megoldásait, trendjeit mutatják be.

Szakmai konferenciák

Három kiemelt konferencia kerül megrendezésre az esemény két napja alatt:

2. Energiahatékony épültek konferencia: A környezettudatos építési mód lehet a megoldás a városfejlesztésben. Az intelligens épület és smart city, intelligens város vízió vagy valós jövőkép? A környezettudatos ingatlanminősítési rendszer: hogyan változik az ingatlanok értéke az energiahatékonyság növelésével? Mit vár, mit kér a piac? Hogyan hat az árra a minősítés? Értékeli-e a piac a minőséget?

2. Műemlékvédelmi konferencia az új szabályozás tükrében: A 2012. július 1-én életbe lépett kulturális örökségvédelmi törvény módosítása új helyzetet teremtett a műemlékvédelem területén dolgozó szakemberek számára, egyszersmind az önkormányzatok szerepe és hatásköre felerősödött. Önálló építésügyi hatóságként szakhatóságok bevonásával – maguk folytatják le az építésügyi hatósági eljárást és az engedélyezést. A konferencia arra vállalkozott, hogy a szerkezeti változások tükrében körül járja, milyen lehetőségeket, piaci hatásokat, esetlegesen hátrányokat rejt magában az új szabályozás.

1. Légtechnika és hővisszanyerés konferencia: A konferencia felvonultatja mindazon technológiai megoldásokat és innovációkat, amelyek elengedhetetlen részei egy, a mai kor elvárásainak megfelelő épületnek – legyen az családi ház vagy iroda épület.

Helyszín:

Lurdy Konferencia Rendezvényközpont, 1097, Budapest, Könyves Kálmán krt. 12-14. 1. emelet

Időpont: 2012. október 17-18.

A rendezvény két napja alatt, mintegy 1300 szakember, beruházó, kivitelező, építtető jelenik meg, akik talán pont az Ön termékét, vagy szolgáltatását keresik! Nincs még saját standja a kiállításon?

Amennyiben szeretne kiállítóként is részt venni a CEP®-ne, a megjelenési lehetőségekről érdeklődhet irodánkban a +36-1-213-4243-as telefonszámon, a https://www.cep-expo.hu/exhibitors.html?&L=1 oldalon, vagy a hungary@reeco.hu címen.

Kérdések esetén keressen minket bizalommal, kollégáinkkal állunk szíves rendelkezésére!

 

Üdvözlettel:

Zsótér Gabriella
Marketing – Kommunikáció

REECO Hungary Kft. 1123, Budapest Győri út 20.
T: +36-1-213-4241  M: +36-30-738-5080  F: +36-1-213-4248
zsoter@reeco.hu | www.renexpo.hu | www.cep-expo.hu

 

Hozzászólások (0): megnézem

SZAKMA
ÉMI | Építésügyi műszaki irányelv konferencia

Az ÉMI szakmai konferencia-sorozatot indít azzal a céllal, hogy a szakmai közvélemény minél szélesebb körével ismertesse meg az építésügyi műszaki irányelv-tervezeteket és minél többen kifejthessék véleményüket, gondolataikat a témában. Az első konferencia június 13-án, az ÉMI szentendrei Tudásközpontjában kerül megrendezésre. A hazai építési gyakorlatban – eltekintve az utóbbi három évtizedtől –, jó hagyománya volt a […]

ÉMI | Építésügyi műszaki irányelv konferencia
2018. június 10. vasárnap
SZAKMA
ÉMSz Regionális Szakmai Napok – Pécs, 2015. máj. 28.

A rendezvény két fő témakör köré épül fel: – Korszerűség és megbízhatóság a tervezésben és a kivitelezésben – felelősség a tervezésben és a kivitelezésben A szakmai-elméleti blokkban az ÉMI vezető munkatársai mellett a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem szakértői adnak elő, mellette a kapcsolódó jogi kérdésekről és elvárásokról fogunk előadásokat hallani. Külön figyelemet érdemel az a […]

ÉMSz Regionális Szakmai Napok – Pécs, 2015. máj. 28.
2015. május 25. hétfő

legfontosabb jogszabályok

minden (2019 márciusáig megjelent) fontos jogszabályt, amire szükség lehet, egy helyre gyűjtöttünk össze: Étv, OTÉK, Épkiv, 312/2012, 266/2013, CPR, OTSz, az energiatanúsításról, a bírságokról, az egyszerű bejelentésről, ... stb tovább