Regisztráció/Belépés

további cikkek

Avatar photo
Koós Miklós
2012. június 20. szerda

A megváltozott CADstudio

A CAD Stúdió több, mint 20 év tapasztalatát ötvözi a legújabb technológiák és megoldások használatával. Munkatársaink a legnagyobb tapasztalattal rendelkező szakemberek saját területünkön a CAD világában – kapcsolódási területeinken rugalmas és a feladatnak leginkább megfelelő módon kapcsolódnak be az egyes projektek megoldásába.

…az építési, tervezési folyamatokról…

A “Communication” mögött az a párbeszéd rejlik, amely nélkülözhetetlen az építész és a környezete között. A műszaki tartalom  – BIM Content – adja az épületinformációs modell értékét; a gyártók számára legfontosabb információk megjelenésének időpontja a tervezési folyamat során meghatározó. A tervezők, az épülettel foglalkozó előkészítők számára fontos információk megjelenítése a gyorsuló tervezési folyamatok támogatása szempontjából nélkülözhetetlen, kiemelt jelentőséggel bír.

A ma divatos “BIM modell” megnevezése mögött található tartalom alapjaiban határozza meg a tervező és a környezete közötti kialakuló kapcsolattartás minőségét, színvonalát és részletezettségét.

…az információáramlásról…

A mai világ információáradatában nehéz kiemelni a fontosat, a lényeget. A CAD Stúdió konferenciákról alkotott elképzelése abban segít, hogy az igényes, a szakmailag megalapozott irányokat támogatja.

A TETŐakadémia konferenciasorozat az az irány, amely ennek a koncepciónak kézzel fogható megjelenési formája immár nyolc éve.

…és a kész házról…

A ‘Design” mögött a teljes építés-tervezési folyamat megjelenik. Az életciklus megoldások jelentős része egy-egy területet támogat. Az a BIM modell, amely hatékony eszköze az épület gazdájának, nem csak a rövidtervezési, a hosszabb kivitelezési, hanem a leghosszabb szakasz, azüzemeltetési terület számára is használható és értékes tartalommal bír. Ez az integráció a hatékony modell kulcsa, az egyes elemektől az egészig.

A CADStúdió elsődleges célkitűzése, hogy a teljes építési folyamatban megtalálja mindenki a szükséges láncszemeket a kapcsolattartásban a tervezéstől a kivitelezésen át az üzemeltetésig.

• CAD coaching
• CAD tanácsadás
• CAD tartalomépítés
• CAD kommunikáció
• CAD megoldásfejlesztés

  • Communication and Design Stúdió Kft.
  • H-1124 Budapest, Tornalja utca 13.
  • +36 20 9 343 372   info(@]cadstudio.hu
forrás: cadstudio.hu

Hozzászólások (0): megnézem

TECH
GDL | TONDACH API az ArchiCADhez 2013

Ma reggel kaptam az alábbi értesítést a CAD Studiotól, amiben arról tájékoztattak, hogy egy fontos építőanyaghoz érhető el ismét kiegészítő az ArchiCAD-hez, ráadásul – számomra különösen öremteli módon – Mac formátumban is. Megjelent a TONDACH tetőcserepek kiegészítő megoldása az ArchiCAD 15, 16 és 17változatokhoz MacOS és Windows változatban. A kiegészítő telepítésével a teljes termékcsalád tervezhető, megjeleníthető, a kapcsolódó kigyűjtések automatikusan elérhetők. A letöltések […]

GDL | TONDACH API az ArchiCADhez 2013
2013. november 25. hétfő
TECH
Beszámoló az ArchiCAD 16 bemutatóról

Múlt héten Pécs volt az ArchiCAD 16 bemutató körútjának soronkövetkező állomása, melyet a Zsolnay Negyed Panoráma termében tartottak meg a CAD Studio szervezésében a Graphisoft munkatársai. Igyekszem majd az újdonságokról részletesebben, külön cikkben is szólni, egyelőre vegyük végig a legfontosabbakat. Alakzat eszköz Talán a legrégebben várt eszköz jelent meg az ArchiCAD eszköztárában, amivel tetszőleges, szabadon […]

Beszámoló az ArchiCAD 16 bemutatóról
2012. október 2. kedd

legfontosabb jogszabályok

minden (2019 márciusáig megjelent) fontos jogszabályt, amire szükség lehet, egy helyre gyűjtöttünk össze: Étv, OTÉK, Épkiv, 312/2012, 266/2013, CPR, OTSz, az energiatanúsításról, a bírságokról, az egyszerű bejelentésről, ... stb tovább