Regisztráció/Belépés

további cikkek

Avatar photo
Koós Miklós
2012. március 31. szombat

3D látványtervező tanfolyam építészeknek

Keltse életre terveit 3D-ben! A Mesharray Digital Media School az Autodesk hivatalos magyarországi oktatóközpontjaként, tizenkét év oktatási tapasztalattal, építészek, belső építészek számára 3D vizualizációs képzéseket kínál 3ds Max környezetben.

Speciális tananyagú gyakorlati képzésein, a professzionális 3D szoftver használatán túl, a digitális látványtervezés teljes munkafolyamata – modellezés, textúrázás, bevilágítás, renderelés, és egyszerűbb animációk készítése – elsajátítható. Az oktatás Budapesten és Debrecenben, az iskola jól felszerelt, 12 fős számítógépes laborjaiban folyik. A tanfolyamok a Magyar Építész Kamara továbbképzési rendszerében szabadon választott tárgyként akkreditáltak. Emellett a képzést sikeresen elvégzők nemzetközi gyártói oklevelet is kapnak.

Következő tanfolyam kezdő szintről 2012. április 23-án indul az iskola budapesti központjában (1132 Budapest, Nyugati tér 4.). További információ az iskola weboldalán (www.mesharray.hu ) található, illetve az info@mesharray.hu e-mail címen, vagy a (1) 359 6410-es telefonszámon kérhető.

Következő tanfolyam kezdő szintről 2012. április 23-án indul az iskola budapesti központjában
(1132 Budapest, Nyugati tér 4.). További információ az iskola weboldalán (www.mesharray.hu )
található, illetve az info@mesharray.hu e-mail címen, vagy a (1) 359 6410-es telefonszámon kérhető.

 

Hozzászólások (2): megnézem

  • atuse

    2012. március 31. szombat 08:17

    #83802

    Ez olyan mint az etióp gyereknek az ingyen mesterszakács tanfolyam…

  • RobinHood

    2012. március 31. szombat 16:06

    #83803

    Nagyon jó. Egy félprofi 3Dviz szakember egy családi ház egy (1) változatát cca 75-100, egy profi efelett készít el. Belső terek detto.
    Egy csház min. 3-5 vázltozat. De komolyan kell venni a számokat, hogy mi fér bele.
    De alapvetően tényleg napok + nagyon jó géppark (ez kötelező itt) kel hozzá. Remélem mihamarabb be tudjuk illeszteni a csak ezzel foglalkozó arcokat bármelyik projectbe !!

TECH
BIM | 3. BIM (GDL) könyvtárak

A BIMről szóló sorozatunk első részében sok szó esett az objektum könyvtárakról. Idemásoltam egy kis listát, ahonnal paraméterezhető tárgyakat lehet letölteni. A BIM annyiban is különbözik a GDL-től, hogy a nagyobb honlapokon ugyanaz a tárgy több szoftver platformra is letölthető. Ezek persze sohasem teljesek, így gyakran fordul elő, hogy pont nem abban a változatban található […]

BIM | 3. BIM (GDL) könyvtárak
2018. július 26. csütörtök
TECH
Elérhető az első magyar BIM-kézikönyv

(sajtóközlemény) Június 22-től letölthető az első magyar BIM-kézikönyv. A négyrészes sorozat első kötete nem csupán az épületinformációs modellezéshez kapcsolódó legfontosabb fogalmakat ismerteti, hanem a technológia széleskörű felhasználási lehetőségeit is részletesen bemutatja. A nemzetközi viszonylatban is hiánypótló, hazai BIM-kézikönyv sorozat első kötete június 22-től ingyenesen letölthető a Lechner Tudásközpont honlapjáról. A BIM többértelmű betűszó, mellyel utalhatunk az […]

Elérhető az első magyar BIM-kézikönyv
2018. június 29. péntek

legfontosabb jogszabályok

minden (2019 márciusáig megjelent) fontos jogszabályt, amire szükség lehet, egy helyre gyűjtöttünk össze: Étv, OTÉK, Épkiv, 312/2012, 266/2013, CPR, OTSz, az energiatanúsításról, a bírságokról, az egyszerű bejelentésről, ... stb tovább