Regisztráció/Belépés

további cikkek

Avatar photo
Koós Miklós
2011. december 3. szombat

Egy inspiratív munkahely

A könyvjelzőim között kiemelt helyen található az officespotting nevű blog, amely érdekes, formabontó, trendi és inspiritív irodabelsőket mutat be. A legutóbbi cikkük egy pécsi un. coworking helyet mutat be.  Megvallom, amikor mostanság ilyesmit látok, felmerül bennem, hogy talán nem is kellene szóvá tennem, mert valószínüleg kezdek megöregedni és már nem hatnak rám ugyanúgy az újdonságok, ahogy korábban.

Az iroda honlapján a következő olvasható:

„az IRODA egy teljesen újragondolt munkatér, pécs első közösségi irodája.”

„az IRODA egy olyan hely, amely rugalmas, így alkalmazkodik hozzád, inspiratív, így a munkavégzés egészen más élmény, kényelmes, mert minden a rendelkezésedre áll, amikor szükséged van rá, és értékarányos, mert csakis annyiért fizetsz, amennyit az asztalodnál ülsz”

Már bennem is sokszor felmerült hogy milyen jó lenne a mainál sokkal szabadabb körülmények között dolgozni, de amikor megláttam a fenti képet, akkor egyszerűen elborzadtam. Ez valakinek inspiratív???? Ahol az egyik „munkaállomás” 2 db festőbakra fektetett régi ajtólap, a többi bútor pedig a évekkel ezelőtt megunt és megutált, padlásról összelomizott ócskaságok?

Jártam én már un. szedett-vedett „nosztalgia” presszóban, vendéglőben, semmi baj nem volt velük, no de ez?????

forrás: https://officespotting.blog.hu/2011/12/02/az_iroda_pecs

(Természetesen van normális coworking hely Pécsen is: , a KOHÓ. Kicsit más a színvonal)

Hozzászólások (9): megnézem

  • Fenyvesi Péter

    2011. december 3. szombat 10:22

    #82767

    Ennél, csak a vastüdő kevésbé inspiráló…

  • zoli

    2011. december 3. szombat 11:49

    #82771

    komcsi téesz meg párttitkári iroda fílíngje van.

  • Adamkó Ferenc

    2011. december 3. szombat 15:52

    #82776

    Ez a KOHO, ez nagyon szimpi. Én jártam a pesti Lofficében, annál jobbnak tűnik. Tetszik a KOHO hangulata.

    Ez a másik meg, hát ez az igénytelenség csúcsa. Nem az a gond, hogy olcsó a bútor, vagy nem homogén. Lehet ilyenekből nagyon jó kis helyet csinálni, ahol van egy hangulat, és jól áll állnak az olyan bútorok mint itt is vannak, de ott van hozzáadott érték 🙂 (és ez nem materialis jav 🙂 ), és attól lesz jó.
    Ez szimplán igénytelen, jópofizni akaró, de nem tudó.

  • Rezsnyák Péter kivitelező építész

    2011. december 3. szombat 20:55

    #82793

    Ez kamu, nem?

  • Szabó Sándor

    2011. december 15. csütörtök 23:20

    #82950

    Tisztelt hozzászólok, véleményem szerint az önök gusztustalan viselkedésük felháborító, nem értem hogy manapság miért kell ilyen undorító módon viselkedni másokkal szemben, kritikával természetesen mindenki élhet szólás szabadság van hiszen, viszont amit önök művelnek az nem kritika ez egyszerűen egy lealacsonyodó becsmérlő … A lányok igyekeznek valamit létrehozni, lehet nem csúcskatergoriás bútorokkal kezdenek, nem mindenki kezdhet nagy tőkével. Jártam ott tény elsőre nem fogott meg, de a célnak megfelel . Igénytelenség csúcsa? Szerintem ezt a viselkedést lehúzó nem is kritikát inkább sértegetést .. mindegy is nincs erre szó. Összegezve undorítóan viselkednek és az ilyeneket nem nevezném embernek! DE ki így ki úgy!

  • KOHÓ CoWorking House Pécs

    2012. január 13. péntek 13:15

    #83227

    Az irodát bátor, lelkes egyetemista lányok hozták létre, nagyon jó kezdeményezés, és szép nagy kihívás is.
    Nem baj, ha egy városban több coworking hely van: kinek ez, kinek az tetszik.
    Mi minden érdeklődőt várunk szeretettel!

  • KOHÓ CoWorking House Pécs

    2012. január 13. péntek 13:25

    #83228

    [re=83227]KOHÓ CoWorking House Pécs[/re]: Elnézést: IRODA, nagybetűvel.

KREATÍV
Zsolnay Fényfesztivál Pécs 2018

Tegnap kezdődött és 4 estén/éjszakán át folytatódik a Pécsi Zsolnay Fényfesztivál. A fél belvárost világítják be statikus és animált fotókkal, fényekkel. Ezek mellett számtalan egyéb program (zene, tánc, kézművesség, performansz…) is lesz ezen a hétvégén. Külön gondoltak a gyerekekre, nekik külön programokat szerveznek. A dolog természetéből adódóan az attrakciók este 21:00-kor kezdődnek, a fő attrakció, […]

Zsolnay Fényfesztivál Pécs 2018
2018. június 29. péntek
HÁZ-TERV
A pécsi sürgősségi betegellátó Karácsonykor

2014. szeptemberében adták a pécsi Sürgősségi Betegellátó Osztályt.  2015-ben kiegészült a kórház egy helikopter leszállóval, amiről mi is beszámoltunk anno. A tetőről szinte közvetlenül szinte a műtőbe kerülhet a súlyos beteg. A földszinten kialakított épületblokk megközelítése mind gyalog mint autóval nagyon egyszerű. Maga az épületrész lehető legtöbb üvegfelületet megkapta, így a közösségi terek igazán világosak. A […]

A pécsi sürgősségi betegellátó Karácsonykor
2017. január 11. szerda

legfontosabb jogszabályok

minden (2019 márciusáig megjelent) fontos jogszabályt, amire szükség lehet, egy helyre gyűjtöttünk össze: Étv, OTÉK, Épkiv, 312/2012, 266/2013, CPR, OTSz, az energiatanúsításról, a bírságokról, az egyszerű bejelentésről, ... stb tovább