Regisztråció/Belépés

tovĂĄbbi cikkek

Avatar photo
KoĂłs MiklĂłs
2011. november 1. kedd

Google+ minusz

SzeretnĂ©m jelezni, hogy nincsenek ismerƑseim az iwiw-en, sem a facebookon, nincs követƑm Ă©s Ă©n sem követek senkit a Twitteren. Nem akarok tag lenni a Netlog-on Ă©s egyĂ©b idiĂłta helyeken. Sikeresen megĂșsztam a Google Wave-t, a Google Buzz-t, viszont a Google+ esetĂ©n meg sem kĂ©rdeztek, hogy akarom-e. NEM AKAROM!

MindenfĂ©le hĂŒlye kört törlök, a körök lĂ©trehozĂłit letiltom Ă©s ebben nem Ă©rdekel, hogy valaki rĂ©gĂłta ismerƑs, rokon vagy csalĂĄdtag, kollĂ©ga vagy egyszerƱ Ă©rdeklƑdƑ, aki esetleg tĂ©vesen Ășgy vĂ©li, teljesen ismeretlen emberek tĂĄrsasĂĄgĂĄba vĂĄgynĂ©k.

Semmiféle közösségi oldalhoz nem akarok csatlakozni, felesleges is próbålkozni. Kéretik tiszteletben tartani a kérésemet! Internetes jelenlétem így is több a kívånatos mértékƱnél.

 

[poll id=”39″]

[poll id=”40″]

Hozzåszólåsok (3): megnézem

  • AZso

    2011. november 2. szerda 06:35

    #82259

    HĂș, jĂłl berĂĄgtĂĄl!
    Nos, jogod ehhez az elszigeteltsĂ©ghez. Az is lehet, hogy igazad van, kĂ©t dolog azonban a „szĂłsöl netvörk” mellett szĂłl:
    1. AmiĂłta bevezettĂ©k a Facebook-accounthoz kötött kommentelĂ©st, sok helyen eltƱntek a trollok. NĂ©vvel, arccal mĂĄr senki sem annyira bĂĄtor, rĂĄadĂĄsul ezĂ©rt fenntartani egy ĂĄl-FAcebook-accountot, az tĂșl nagy melĂł ezeknek.
    2. A Facebook annyira megvĂĄltoztatta a netezĂ©si szokĂĄsokat, hogy az szĂĄmomra is meglepƑ. Az olvasĂłk nagy rĂ©sze ma mĂĄr onnan Ă©rkezik, Ă©s van, akinek a Facebook=internet.

    SzĂłval, az elszigeteltsĂ©g lehet egy ars poetica Ă©s mƱködhet is, de szerintem manapsĂĄg a webkettƑ a mainstream.

  • TĂŒke

    2011. november 2. szerda 08:57

    #82263

    [re=82259]AZso[/re]:
    RĂ©gebben is megĂ­rtam Ă©letkoromat [pĂĄr nap mĂșlva 64 ] – azt is Ă­rtam rĂ©gebben, -szerencsĂ©re- az „egĂ©r Ă©s a tv. tĂĄvirĂĄnyĂ­tĂłja” mĂ©g nĂĄlunk van ! – tegyem hozzĂĄ, valamennyi idƑt valĂłban elvesz, hogy reggelente, kezdĂ©skĂ©nt… töröljem (olvasatlanul) az e-maileket Ă©s egyĂ©b ĂŒzeneteket, amik a gĂ©pem bekapcsolĂĄsa utĂĄn jelentkeznek. AzĂ©rt a tĂ©mĂĄhoz – esetleg – mĂ©g ezt :
    https://www.pecsistop.hu/articles/article.php?id=954689
    Bocs’ MiklĂłs ! – rĂ©szben egyetĂ©rtek Ă©n veled…de pl. olvastam nem egy Ă­rĂłtĂłl (magyarok)- pl. nem kĂŒlönösebben Ă©rdekli Ƒket az, hogy olvassĂĄk-e (veszik-e) a könyveiket ! Ill. kedvelt /cinikus vagy demagĂłg ) mondĂĄsom : „Ă©n mĂĄr nem akarnĂĄm megvĂĄltani a vilĂĄgot!” – ( annyira, mint rĂ©gebben…)

TECH
A koos.hu Ășjabb prĂłbĂĄja a facebook-kal

3 Ă©v kihagyĂĄs utĂĄn, pĂĄr hete ismĂ©t ott vagyunk az fb homokozĂłjĂĄban. No nem vĂĄltozott a vĂ©lemĂ©nyem azĂłta sem, viszont többen Ă­rtak, hogy miĂ©rt nem jelenĂŒnk meg ott. Gondoltam adok ismĂ©t egy esĂ©lyt ennek az egĂ©sznek, aztĂĄn majd meglĂĄtjuk.  https://www.facebook.com/kooseptar.hu

A koos.hu Ășjabb prĂłbĂĄja a facebook-kal
2014. november 25. kedd
TECH
Teljes megĂșjulĂĄson esik ĂĄt a koos.hu

2007-ben, majd 2010-ben volt a legutĂłbbi tartalmi Ă©s grafikai megĂșjulĂĄs, Ă­gy idƑszerƱvĂ© vĂĄlt egy következƑ nagygenerĂĄl. EzĂșttal azonban komolyabb ĂĄtĂ©pĂ­tĂ©sre kerĂŒl sor, hiszen nem pusztĂĄn arrĂłl van szĂł, hogy hĂĄny hasĂĄbban fog megjelenni az oldal, hanem hogy eltƱnnek a hasĂĄbok. A kooseptar.hu mƱködĂ©sĂ©ben Ă©s megjelenĂ©sĂ©ben szeretnĂ©nk korszerƱek maradni, de ugyanakkor elvetĂŒnk szĂĄmos ma divatos megoldĂĄst. […]

Teljes megĂșjulĂĄson esik ĂĄt a koos.hu
2014. szeptember 13. szombat

legfontosabb jogszabĂĄlyok

minden (2019 mĂĄrciusĂĄig megjelent) fontos jogszabĂĄlyt, amire szüksĂ©g lehet, egy helyre gyƱjtöttünk össze: Étv, OTÉK, Épkiv, 312/2012, 266/2013, CPR, OTSz, az energiatanĂșsĂ­tĂĄsrĂłl, a bĂ­rsĂĄgokrĂłl, az egyszerƱ bejelentĂ©srƑl, ... stb tovĂĄbb 

érdekességek