Regisztráció/Belépés

további cikkek

Avatar photo
Koós Miklós
2011. augusztus 26. péntek

CEP® Passzívház Expo 2011 hírek

Ma már a szakmai- politikai körök felismerték, hogy az épületek energiaracionalizálása a legfontosabb feladat. Kimondottan kiemelt kormányzati feladat a környezetkímélő, energiatakarékos megoldások, az új és az újrahasznosítható építési anyagok iránti „fogadókészség” előmozdítása, az új gondolkodásmód elterjesztése.

Ez az egyik fő témája az október 19-20-án megrendezésre kerülő harmadik CEP® Clean Energy & Passive House Expo szakmai rendezvénynek, mely egyben bemutatja az energiahatékonysági felújításokhoz kapcsolódó termékeket, szolgáltatásokat és új üzleti lehetőségeket.

Értesüljön Ön is elsőként a CEP®-en a szakma legújabb innovációiról, trendjeiről!

Meghatározó szakmai védnökök
A CEP® Expo kiállítás és konferencia idén igen rangos szakmai és szakpolitikai támogatást élvez: szakpolitikai fővédnöke Bencsik János államtitkár úr, szakmai védnökei Barsiné Pataky Etelka, a Magyar Mérnöki Kamara elnöke és Noll Tamás úr, a Magyar Építész Kamara elnöke.

Szakmai Partnereink
Magyar Mérnöki Kamara, Magyar Építész Kamara, ÉVOSZ, MÉÁSZ, MAPASZ, MÉGSZ, MÉgKSZ, KNX Hungary

Szakmai Vitafórum, 2011. október 19.
A felsorolt szakmai partnerek közreműködésével Vitafórumot szervezünk, amely közelebb kívánja hozni egymáshoz az építész-, építő- és gépészmérnököket. A konferencián többek között a legnagyobb hazai szervezetek is részt vesznek, hogy álláspontjukat kifejtsék. A részletes program összeállítása folyamatban van. Ha szeretne bővebb információkat kapni, töltse ki Kapcsolatfelvétel oldalunkat.

Tevékenységével, termékével az épületek energiahatékonyabbá tehetőek? Mutassa be Ön is cégét a CEP® szakmai közönsége számára, még vannak foglalható standhelyek! Kérje egyedi, személyre szabott, kötelezettségektől mentes ajánlatunkat honlapunkon keresztül vagy vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-1-213-4243-as telefonszámon. Kollégáink várják hívását.

Ajánlott jelentkezési határidő: 2011. augusztus 31.!  

További információk: www.cep-expo.hu

Üdvözlettel:
Simon-Lutring Tünde | cégvezető
Demeter Ágnes | értékesítés

Játék a Facebook-on!
Szeptember 14-25. között töltse fel a CEP® Facebook oldalára akár saját házában beépített, akár környezetében használt bármilyen energiahatékonyságot elősegítő eszköz fotóját és Like-oltassa ismerőseivel. A legtöbb Like-ot elérőt ingyenes konferencia belépővel jutalmazzuk. Sok szerencsét!

Addig is legyen a CEP® rajongója a Facebook-on!

 

A kooseptar.hu a CEP® Passzívház Expo médiatámogatója, ennek keretében jelent meg e fenti tájékoztató.

[poll id=”19″]
A fentiekre 2009 februárja óta (több cikkben is) folyamatosan lehet szavazni

Hozzászólások (2): megnézem

  • Tüke

    2011. augusztus 26. péntek 07:29

    #81401

    Senkit nem akarnék „befolyásolni”,- csak olvastam ezt itt (bizonyára más helyen is olvasható) https://www.baranyanet.hu/cikkek/13978 és az abban említett https://socialtimes.hu
    Gondolom „magánügyem”, hogy a „lájkolásról” és egyéb szavazásokról is meg van a véleményem !-bár ne legyen igazam.
    Természetesen az ajánlott linkeket megnézem, ill. némelyiket majd magam is „ajánlom” (megosztom)

  • Tüke

    2011. augusztus 26. péntek 07:35

    #81402

    Bocs’ később jutott eszembe (…) https://www.nol.hu/gazdasag/lajkcsere_es_facebook-bunozes

SZAKMA
ÉMI | Építésügyi műszaki irányelv konferencia

Az ÉMI szakmai konferencia-sorozatot indít azzal a céllal, hogy a szakmai közvélemény minél szélesebb körével ismertesse meg az építésügyi műszaki irányelv-tervezeteket és minél többen kifejthessék véleményüket, gondolataikat a témában. Az első konferencia június 13-án, az ÉMI szentendrei Tudásközpontjában kerül megrendezésre. A hazai építési gyakorlatban – eltekintve az utóbbi három évtizedtől –, jó hagyománya volt a […]

ÉMI | Építésügyi műszaki irányelv konferencia
2018. június 10. vasárnap
SZAKMA
Construma 2018 – ÉMI program

(sajtóközlemény) Az idei Construma szakkiállításon is tartalmas és érdekes témákkal várjuk az ÉMI standjára érkezőket. A szakmai és lakossági napokon is hasznos tudnivalókat, aktuális információkat hallhatnak szakembereink és meghívott vendégeink révén. Mindemellett látványos vizsgálati bemutatókat is megtekinthetnek az érdeklődők. Szerdai és csütörtöki szakmai programunkon MÉK-pontot kapnak a résztvevők. Várjuk az ÉMI kiállítói standján: A pavilon – […]

Construma 2018 – ÉMI program
2018. április 10. kedd

legfontosabb jogszabályok

minden (2019 márciusáig megjelent) fontos jogszabályt, amire szükség lehet, egy helyre gyűjtöttünk össze: Étv, OTÉK, Épkiv, 312/2012, 266/2013, CPR, OTSz, az energiatanúsításról, a bírságokról, az egyszerű bejelentésről, ... stb tovább