Regisztráció/Belépés

további cikkek

Avatar photo
Koós Miklós
2011. július 31. vasárnap

Eladták a Villa Fiore-t

Most kaptam a hírt Zsolttól, akik a héten pont ott nyaraltak:

Kedves Vendégeink, Vendégekből lett Barátaink, amúgy Barátaink és azok is akik még a hírünket sem hallották!

Szeretnénk megosztani Veletek egy hírt és egyben el is búcsúznánk.
A „rossz” hír az, hogy eladtuk a mi kis malmunkat és továbbállunk. A jó hír viszont az, hogy Natália és Zsolt legalább akkora lelkesedéssel fogja tovább üzemeltetni eme kis gyöngyszemet, hogy továbbra is mindenki nagyon jól érezze magát itt Lesencetomajon.

A búcsú nem könnyű…. de ha már sokszor beszéltünk a borokról akkor most megint had éljek egy idézettel amely a jelenlegi érzéseinket tükrözné:

E világon nincs más, mi többet ér,
Mint mikor kezed a kezemhez ér,
Mert a múlandó léleknek nem elég
Csupán kenyér, bor s menedék;
Az éj elszáll, a menedék nincs többé,
A kenyér sem tart örökké,
De egy baráti kéz és egy hang,
Végigkísér és örökké tart.

És még egy idézet:

“Sohasem veszíthetjük el, amiben egyszer örömünket leltük. Mindazok, akiket mélyen szeretünk, részünkké válnak.”

Nagyon köszönünk mindent! Azt a rengeteg szeretetet amit Tőletek kaptunk, azt hogy vendégeink voltatok, hogy jókat beszélgettünk és nevettünk, hogy ízlettek az ételeink, hogy vittétek a hírünket, hogy küldött mindenki még egy embert. Ezek a pillanatok egytől egyig fenomenálisak voltak és remélem, hogy Mi is remek napokat, szép perceket és emlékeket adhattunk Nektek. Köszönjük a dicsérő szavakat, kedves rajzokat és verseket amit a vendégkönyvben hagytatok, a sok gratulációt és lelkesítő hozzászólást sem felejtjük el az biztos. A rengeteg kézfogás és ölelés ami itt megtörtént abból még jó hosszú ideig fogunk táplálkozni az is biztos.

A Villa a mi kis gyerekünk ezért biztosak lehettek benne, hogy nem hagyjuk elveszni és ezért is fogadjátok augusztus 1–től nagy szeretettel Natit, Zsoltot és a két kutyust: Mannát és Mázlit.

Két dolog míg el nem felejtem:

1., Visszajövünk Mi még „nyaralni” a Villába és ha épp szerencsénk van, akkor találkozunk is! 🙂

2., Ha kitaláltuk, hogy mit csinálunk ezután, akkor értesíteni fogunk Benneteket ezt megígérhetjük … és reméljük még találkozunk más színekben is.

Nagyon sok üdvözlettel és szeretettel: Zsuzsi és Győző … ja és az elmaradhatatlan és sokat emlegetett Alma és Dió

forrás: https://gubacsimalom.hu/bucsu.html

—————–

Nagyon szép napokat töltöttünk ott el. Mióta tudjuk, hogy eladták, azóta (1981) Paolo Conte – Via con me zenéjét hallgatjuk, ami a honlap állandó zenéje volt.

Hozzászólások (0): megnézem

HÁZ-TERV
Hazajáró | Tisza-tó 1. rész

Idén nyáron már a második alkalommal jártunk a Tisza-tavon, Tiszafüreden nyaraltunk egy hétig. Idén is annyira jól éreztük magunkat, hogy eldöntöttük, ebből bizony rendszer csinálunk. Megyünk jövőre is. A tó tiszafüredi része abszolút vadregényes, keresztül kasul be lehet járni, leginkább kajakkal és motorcsónakkal. A motorcsónak bérlés kb úgy zajlik, hogy „melyikkel akarnak menni? Ha visszajöttek, […]

Hazajáró | Tisza-tó 1. rész
2017. november 26. vasárnap
HÁZ-TERV
Hazajáró | a sarródi Kócsagvár

„…Az egykori, a Fertő tó összezsugorodása következtében megszűnt révátkelő helyén áll az 1993-ban épített Kócsagvár. Tervezői a Makovecz Imre neve által fémjelzett organikus építészet követői, a hegykői születésű Zámbó Terézia és férje, Koller József. Nevét a helyi madárvilág egyik jellemző képviselőjéről, a nagy kócsagról kapta, a madár alakja a díszes bejárati kapun is megjelenik. A kócsag a természetvédelem […]

Hazajáró | a sarródi Kócsagvár
2017. augusztus 21. hétfő

legfontosabb jogszabályok

minden (2019 márciusáig megjelent) fontos jogszabályt, amire szükség lehet, egy helyre gyűjtöttünk össze: Étv, OTÉK, Épkiv, 312/2012, 266/2013, CPR, OTSz, az energiatanúsításról, a bírságokról, az egyszerű bejelentésről, ... stb tovább