Regisztráció/Belépés

további cikkek

Avatar photo
Koós Miklós
2011. április 15. péntek

Készülődés a Húsvétra

A fa Mikulások után itt vannak a kapuink új őrzői, akik Húsvétig védik a bejáratunkat, de nemcsak a miénket, hanem az utcában minden házét, mert hogy mindenki kapott (7 ház). Mindössze 3 szelet fa+3 db facsavar. Made by Rita.

Holnap, szombaton 10-15 között hagyományos húsvétváró kézműves foglalkozást tartanak Ritáék Pécsen, a Búza téri Tudomány és Technika székházában.

Hozzászólások (3): megnézem

  • Rezsnyák Péter építész

    2011. április 15. péntek 21:27

    #79772

    Apám, ez fanyúl! Facsigát már láttunk!

  • TÜKE

    2011. április 16. szombat 07:46

    #79779

    Természetesen anno már a Mikulások is tetszettek, mint ahogy a nyulak is, de főképp’ maga a hír ! Én inkább újságolvasó vagyok, majd csak azt követően böngészgetek a neten, de gyakran rácsodálkozom a civil szerveződésekre, olyan programokra, amelyekről nem nagyon olvasok, hallok.Nem egyszer csak a magánblogokból értesülök ilyesmikről. Mivel nem kívánnék én senkit sem eltéríteni most ettől a témától /programtól, nem írnék be linkeket,pl. kézműves kiállításokról és egyebekről. Pécsett és/vagy a környéken! Azt azért szívesen olvasnám, hogy ezeket a tárgyakat meg lehet vásárolni valahol ?- Ill. ezeken túlmenően még milyen tárgyaik vannak ? – amiket esetleg ki-ki maga is, otthon elkészíthet(ne.)

HÁZ-TERV
Tojás ihlette házak

Az építészet nem csak a kockát és a szabályos formákat, de nem is csak a számítógépes modelleket kedveli, hanem a természet alkotta tömegeket is. Kattintson az alábbi képre és nézzen meg tojás ihlette, megépült házakat!

Tojás ihlette házak
2018. április 2. hétfő
SZAKMA
Húsvéti hímestojás, ha építész tervezi …

2017-ben még egy versenyfelhívást is közzétettek a témában:     forrás

Húsvéti hímestojás, ha építész tervezi …
2018. április 1. vasárnap

legfontosabb jogszabályok

minden (2019 márciusáig megjelent) fontos jogszabályt, amire szükség lehet, egy helyre gyűjtöttünk össze: Étv, OTÉK, Épkiv, 312/2012, 266/2013, CPR, OTSz, az energiatanúsításról, a bírságokról, az egyszerű bejelentésről, ... stb tovább