Regisztráció/Belépés

további cikkek

Avatar photo
Koós Miklós
2011. február 26. szombat

Új oldal indult Városfigyelő címmel

A többek között a hg.hu oldalt is gondozó Ombrella Media lapcsoport új honlapot indított Városfigyelő címen. A lap impresszuma szerint:

A Városfigyelő oldal célja

A városfigyelő.hu a várossal foglalkozó szakemberekből álló város-tudás-bázis. A városi élet kihívásaira reagálva definiálja a legfontosabb, akut problémákat, amelyeket fel kíván dolgozni.
A városfigyelő.hu fókuszában a városok térbeli, társadalmi és kulturális viszonyai állnak, ezek természete és átalakulása, illetve mindezek jelentése hazai és nemzetközi viszonylatban. Minden esetben árnyalt és megalapozott véleményformálásra törekszünk, és reméljük hogy így segíthetjük a városlakókat, városhasználókat is saját világlátás kialakítására és aktívabb, tudatosabb városhasználatra.

Sok sikert a működéshez!

Hozzászólások (1): megnézem

  • Feher Tamas

    2011. március 10. csütörtök 15:11

    #79053

    Ez valami agyon-multimediazott honlap, Firefox-szal nem is nezheto meg. Amugy lathatolag a Ferihegyi repter megrendelesere dolgoznak, tele van a fooldal a Skycourt-ot, meg a jovo „repterek KÖRÉ épulő nagyvárosait” dicsőítő szosszenetekkel. Ha a városok a repterek KÖRÉ épülnek, akkor hogy megy ki vagy jön be a gépmadár anélkül, hogy valakinek szét ne menne a feje a zajtól? Abszurdum!

    Innen latszik, hogy azt írják, amit az elborult agyú tőkések akarnak, nem azt, ami a városlakók érdeke lenne. Be is soroltam oket a manapsag divatos alcazott marketing, virus-marketing, ha csicsas a korites, akkor a nep nem jon ra, hogy a multik atverik oket kategoriaba.

EGYÉB
A vastag téglafalaktól a vastag réteges falakig

Az alább olvasható cikk az euroXtrade Magazinban megjelenő cikksorozat következő része, amely egyelőre csak a Magazin print számában lesz olvasható, az online késleltetve jelenik meg az euroXtrade Magazin honlapján. *** A külső teherhordó téglafalak sokat változtak az évszázadok során, lényegében egyet jelentettek a hagyományos téglafalakkal. A téglák esetében hosszú időn keresztül az állékonyság, a teherbírás, az egyszerű (sokszor helyszíni) gyárhatóság, a […]

A vastag téglafalaktól a vastag réteges falakig
2013. június 4. kedd
EGYÉB
Cikksorozat indult az euroXtrade magazinban

Egy több részes cikksorozatom indult az euroXtrade Magazinban, az első rész címe: Létezik-e korszerű és homogén külső teherhordó téglafal? A téma már megjelent korábban itt a kooseptar.hu-n Korszerű ház | A homogén tartófalak vége címmel. Ez egy teljesen újraírt változat. Az írás egyelőre csak a Magazin print számában olvasható, az online késleltetve jelenik meg az euroXtrade Magazin honlapján. *** Létezik-e korszerű […]

Cikksorozat indult az euroXtrade magazinban
2013. május 22. szerda

legfontosabb jogszabályok

minden (2019 márciusáig megjelent) fontos jogszabályt, amire szükség lehet, egy helyre gyűjtöttünk össze: Étv, OTÉK, Épkiv, 312/2012, 266/2013, CPR, OTSz, az energiatanúsításról, a bírságokról, az egyszerű bejelentésről, ... stb tovább