Regisztráció/Belépés

további cikkek

Avatar photo
Koós Miklós
2011. január 17. hétfő

Búcsúzik az ECHO


2011. január 18-án, kedden 18 órakor az utolsó lapszám bemutatójával elbúcsúzik a közönségtől az ECHO folyóirat. A lap 13 éven keresztül kritikai szemlét nyújtott Pécs kulturális életéről.

Éppúgy vizsgálta a pécsi színházi, képzőművészeti, zenei életet, a fesztiválokat, az alkotókat, mint az építészeti és várospolitikai aktuális kérdéseit. A több éve tartó anyagi ellehetetlenülés miatt a Szerkesztőség 2011-től feloszlik.

Az Echo búcsúest moderátora Dr Szijártó Zsolt lesz, közreműködik a lap szerkesztősége: Balogh Robert – főszerkesztő, Bencze Zoltán – az építészeti rovat szerkesztője, Fekete   Vali – a képzőművészeti rovat szerkesztője, Harnóczy Örs – laptervező,   Koszits Attila – a zenei rovat szerkesztője, Zábrádi Marinn – a  színházi  rovat szerkesztője.

2011. január 18-án, kedden 18 órakor
helyszín: Művészetek és Irodalom Háza

Hozzászólások (6): megnézem

  • TÜKE

    2011. január 17. hétfő 12:01

    #78352

    Jól kezdődik a hetem ! 🙁
    Pár napja épp’ készültem a PEK2010-zel kapcsolatban az ECHO-ból idézni, mert a régi számok még olvashatók.
    Aki nem ismerte volna : https://www.echopecs.hu/
    Megjegyzem, meglepett volna, ha nem ez történik ! (laikusként mondom!)
    Ennek ellenére :
    https://www.pecskep.hu/logic/pages/showdoc.php?id=816
    Kösz’ a (gyász) hírt !

  • .:iStván:.

    2011. január 17. hétfő 15:40

    #78353

    Egy kis elírásra hívnám fel a figyelmet ( bár ez az ECHO-n mit sem segít). „2010. január 18-án, kedden…” helyett vélhetően a 2011-es évről van szó. Egy évvel korábban hétfőre esett 18-a. „A válság, pénztelenség mindent visz”.

  • TÜKE

    2011. január 20. csütörtök 07:56

    #78371

    (Nem a „honlap” vagy weboldal (?) reklámja!)
    Itt vannak a képek :
    https://www.pecskep.hu/logic/pages/showdoc.php?id=816
    Bár én ilyen helyekre (alkalmakra) sem járok,- látva a „bekötött évfolyamot” (?)-vagy mit – vajon a könyvtárak is „kapnak belőle ?”
    Na, akkor egy „gonddal kevesebb” 🙁
    (sajnálatos)

  • TÜKE

    2011. január 21. péntek 08:46

    #78377

    https://www.pecsistop.hu/articles/article.php?id=809569
    (Aztán ki-ki „gondoljon” azt, amit csak akar.)

EGYÉB
A vastag téglafalaktól a vastag réteges falakig

Az alább olvasható cikk az euroXtrade Magazinban megjelenő cikksorozat következő része, amely egyelőre csak a Magazin print számában lesz olvasható, az online késleltetve jelenik meg az euroXtrade Magazin honlapján. *** A külső teherhordó téglafalak sokat változtak az évszázadok során, lényegében egyet jelentettek a hagyományos téglafalakkal. A téglák esetében hosszú időn keresztül az állékonyság, a teherbírás, az egyszerű (sokszor helyszíni) gyárhatóság, a […]

A vastag téglafalaktól a vastag réteges falakig
2013. június 4. kedd
EGYÉB
Cikksorozat indult az euroXtrade magazinban

Egy több részes cikksorozatom indult az euroXtrade Magazinban, az első rész címe: Létezik-e korszerű és homogén külső teherhordó téglafal? A téma már megjelent korábban itt a kooseptar.hu-n Korszerű ház | A homogén tartófalak vége címmel. Ez egy teljesen újraírt változat. Az írás egyelőre csak a Magazin print számában olvasható, az online késleltetve jelenik meg az euroXtrade Magazin honlapján. *** Létezik-e korszerű […]

Cikksorozat indult az euroXtrade magazinban
2013. május 22. szerda

legfontosabb jogszabályok

minden (2019 márciusáig megjelent) fontos jogszabályt, amire szükség lehet, egy helyre gyűjtöttünk össze: Étv, OTÉK, Épkiv, 312/2012, 266/2013, CPR, OTSz, az energiatanúsításról, a bírságokról, az egyszerű bejelentésről, ... stb tovább