Regisztráció/Belépés

további cikkek

Avatar photo
Koós Miklós
2010. június 23. szerda

1. Pécsi Civil Nap a Balokány Ligetben


https://balokany.pecsicivil.hu/wp-content/themes/balokanyliget/images/content_bg.jpg

Tisztelt Asszonyom/Uram, kedves Kolléga!

Szombaton a Balokány Ligetben rendezzük meg az 1. Pécsi Civil Napot, melyre szeretettel várjuk Önt és családját is! A park használhatósága érdekében önkéntes kertészeti munkát szerveztünk, míg a gyermekek számára tartalmas foglalkozásokat 10:00-13:00 óra között.

Kérjük segítsen Ön is népszerűsíteni a rendezvényt azzal, hogy az alábbi linken található plakátot letölti, kinyomtatja és munkahelyén, lakóközösségében, lépcsőházában, vagy egyéb helyen kihelyezi, így könnyűszerrel felhívhatja ismerősei figyelmét a pécsi polgárok kezdeményezésére.

https://kooseptar.hu/wp-content/uploads/icons/DownloadIconTrans.pngPlakát fekete-fehér formátumban
Plakát színes formátumban
Weboldalunkon további részleteket is megtudhat

Azzal is sokat tud segíteni, ha ezt az emailt továbbítja azoknak az ismerőseinek, akikről úgy gondolja, náluk is érdeklődésükre tarthat számot a Balokány Liget megújulása.

Önkéntesként a plakáton, illetve weboldalon megadott elérhetőségeken tudja felvenni velünk a kapcsolatot.
Balokány Ligetben készült régi fényképeit kérjük hozza magával, amennyiben egy rögtönzött kiállítás keretén belül szívesen megosztaná azokat a Civil Nap résztvevőivel.
A plédet és a piknikkosarat se felejtse otthon! 🙂

Kertészeti munkára jelentkezés:
Misina Természet- és Állatvédő Egyesület
telefon: +36 (20) 5515-579  email: misina@t-online.hu

Családi és gyermekprogramokra, foglalkozásokra jelentkezés:
I Love Pécs kultúrprojekt
telefon: +36 (30) 6781-887  email: bene.julia@pecsicivil.hu

Balokány Ligetben készült régi fényképeit kérjük hozza magával, amennyiben egy rögtönzött kiállítás keretén belül szívesen megosztaná azokat a Civil Nap résztvevőivel. A plédet és a piknikkosarat se felejtse otthon!

Várjuk Önt szeretettel szombaton 10:00 és 13:00 óra között a Balokány Ligetben, családjával együtt!

Segítségét valamennyi pécsi polgár nevében nagyon köszönjük, várjuk Önt és családját szombaton a Balokány Ligetben akár vendégként, akár önkéntesként!

Szívélyes üdvözlettel az 1. Pécsi Civil Nap szervezői:

  • Pécsi Zöld Kör
  • Misina Természet- és Állatvédő Egyesület
  • I Love Pécs kultúrprojekt
  • Nevelők Háza Egyesület
  • Vasasért Egyesület
  • Ifjúsági Unió Pécs
  • Pécsi Közgazdász Egyesület
  • és még sokan mások…

Hozzászólások (1): megnézem

  • 2010 EKF | Balokány liget

    2010. november 4. csütörtök 00:00

    #76966

    […] mi is hírt adtunk arról, hogy a 2010. június 26-án megtartott 1. Pécsi Civil Napot a Balokány Ligetben rendezték meg, melyre meghívták Pécs lakosságát. A park […]

KREATÍV
Zsolnay Fényfesztivál Pécs 2018

Tegnap kezdődött és 4 estén/éjszakán át folytatódik a Pécsi Zsolnay Fényfesztivál. A fél belvárost világítják be statikus és animált fotókkal, fényekkel. Ezek mellett számtalan egyéb program (zene, tánc, kézművesség, performansz…) is lesz ezen a hétvégén. Külön gondoltak a gyerekekre, nekik külön programokat szerveznek. A dolog természetéből adódóan az attrakciók este 21:00-kor kezdődnek, a fő attrakció, […]

Zsolnay Fényfesztivál Pécs 2018
2018. június 29. péntek
HÁZ-TERV
Milyen lesz Debrecen 200 milliárd elköltése után?

Új strand, új pályaudvar, új ipari park, új vásárcsarnokok, átépített Petőfi tér, rendelőfelújítás, óvodafelújítás – egyebek mellett ilyen részei vannak az Új Főnix Terveknek Debrecenben. A 200 milliárdos, uniós pénzből finanszírozott programhoz látványos animációt készítettek, amelyben minden tökéletesnek tűnik. Forrás: Gazdaság: Utópisztikus videón mutatják meg, milyen lesz Debrecen 200 milliárd elköltése után – HVG.hu

Milyen lesz Debrecen 200 milliárd elköltése után?
2017. február 14. kedd

legfontosabb jogszabályok

minden (2019 márciusáig megjelent) fontos jogszabályt, amire szükség lehet, egy helyre gyűjtöttünk össze: Étv, OTÉK, Épkiv, 312/2012, 266/2013, CPR, OTSz, az energiatanúsításról, a bírságokról, az egyszerű bejelentésről, ... stb tovább