Regisztráció/Belépés

további cikkek

Avatar photo
Koós Miklós
2010. május 8. szombat

Guruló luxus | Rovos Rail, Dél-Afrika

Ki ne gondolt volna még arra, hogy milyen lehet egy olyan kirándulást (mit kirándulást, UTAZÁST) tenni, ahol kényelmes, mi több luxus körülmények között utazhat, mindeközben ott utazik vele a hálószobája, de nem is a hálószobája, hanem egyenesen egy komplett lakosztálya? Mindeközben átutazza Afrika gyönyörű tájait, izzadság, megerőltetés nélkül. Ínyenceknek, akik nem szeretnek sietni és ki akarják élvezni a pillanatot, no azoknak való ez a fajta kikapcsolódás.

Este klub, nappal társalgó, étkezés szuper elegáns körülmények között, akárcsak egy osztályon felüli étteremben. Időnként megállva megtekinteni egy látványosságot, egy kis szafari,  a többi időt pedig egy csodálatos tájon átutazva megtenni. No persze egy ilyen utazáshoz nem árt egy kis „takarékosság” is.

Van, aki ne vágyna egy ilyenre?

Most kezdődő sorozatunkban a világ legnevezetesebb luxusvonatait igyekszünk bemutatni, elsőként a dél-afrikai Rovos Rail-t.

Persze most megint kérdezhetnék, hogy jön ide egy vonat? Nos, ha megnézik az alábbi fotókat, videókat, akkor egy nagyon is különleges követelményeknek megfelelő belsőépítészettel találkozhatnak, ami pedig igenis témába vág itt a kooseptar.hu-n is.

A királyi lakosztály

Nézzen körül a szobában és a fürdőben

Aki útvonalat szeretne választani, katt. a térképre:

Kedvcsináló brossúra: Rovos Rail Brochure

Hozzászólások (1): megnézem

  • Feri

    2016. február 13. szombat 04:51

    #109322

    Lassan hat éves ez a cikk, de jó volt elolvasni. Eljutni ide, talán lehetetlen.
    Nagyon szép fotók, jó leírással.
    Másodosztály is van a szerelvényen?
    A jegyárak? 🙂

OFF
Bojkottálom a MÁV kérését

Bizonyára már Önök is találkoztak a fentihez hasonló udvarias kéréssel, de végig is gondolták a válaszukat? Nos, nekem semmi kedvem ahhoz, hogy én hozzam olyan állapotba a vonat wc-jét, hogy az olyan legyen, mint amilyennek én látni szeretnék egy ilyen helyiséget. Az ugyanis sok pénz és sok idő. Annyit ígérhetek, hogy nem rontok rajta.

Bojkottálom a MÁV kérését
2017. augusztus 27. vasárnap
HÁZ-TERV
Átadták a felújított pécsi vasútállomást

2015. október 15-én átadták a felújított pécsi vasútállomást. Igencsak ráfért az épületre, mert elég méltatlan volt hosszú évekig állványerdő között jegyet váltani. A felújítás épületgépészeti szintű volt, tehát jórészt csak a falak maradtak meg. Ami talán a legfontosabb, hogy számos eredeti részlet, szerkezet újra látható. A korábbi előcsarnokból kikerültek a pénztárak és egy oldalsó terembe […]

Átadták a felújított pécsi vasútállomást
2015. október 23. péntek

legfontosabb jogszabályok

minden (2019 márciusáig megjelent) fontos jogszabályt, amire szükség lehet, egy helyre gyűjtöttünk össze: Étv, OTÉK, Épkiv, 312/2012, 266/2013, CPR, OTSz, az energiatanúsításról, a bírságokról, az egyszerű bejelentésről, ... stb tovább