Regisztráció/Belépés

további cikkek

Avatar photo
Koós Miklós
2010. március 25. csütörtök

Kérdőív a koos.hu olvasóihoz | 2010

Az elmúlt évhez hasonlóan idén is megkérdezzük az Olvasóinkat, mi tetszett és mi nem tetszett, miről szeretnének olvasni a blogon? Kérjük töltsék ki minél nagyobb számban, hogy megtudhassuk, hol és min kellene változtatnunk, hogy Önök, kedves Olvasóink elégedettek legyenek? Ezt viszont csak az Önök segítségével tudhatjuk meg !

A fáradozásukat úgy szeretnénk meghálálni, hogy a beküldők között

kisorsolunk 2 db iPod Shuffle MP3 lejátszót,

melyet a Limebox (www.limebox.hu) ajánlott fel, a lejátszóról itt olvashat.

Ha valamiért nem jelenne meg a kérdőív, itt tudja kitölteni. A kérdőív várhatóan április elejéig lesz elérhető, és azután tartjuk meg a sorsolást.

Hozzászólások (0): megnézem

JÓTANÁCS
Mikor lesz már végre rend a lépcsőházban?

a kép forrása Panoramio Kedves Miklós, Mint tudod egy nagy társasházban lakunk és évtizedek óta romos a lépcsőházunk. Amióta megvehettük a lakásokat a közös képviselők jöttek és mentek, mindegyik ígérte a felújítását, de a vége mindig az lett, hogy maradt minden a régiben.  A legutóbb megválasztott képviselő is azt ígérte, a lépcsőház lesz az első, […]

Mikor lesz már végre rend a lépcsőházban?
2011. november 18. péntek
TECH
Használható-e a koos.hu? – kérdőív

Jővő áprilisban lesz 5 éves a kooseptar.hu blog és ebből az alkalomból szeretnénk még használhatóbbá tenni az oldalt, amihez egy kérdőív kitöltésével a kedves olvasók segítségét is kérjük. A kérdőív már nem elérhető.

Használható-e a koos.hu? – kérdőív
2011. október 25. kedd

legfontosabb jogszabályok

minden (2019 márciusáig megjelent) fontos jogszabályt, amire szükség lehet, egy helyre gyűjtöttünk össze: Étv, OTÉK, Épkiv, 312/2012, 266/2013, CPR, OTSz, az energiatanúsításról, a bírságokról, az egyszerű bejelentésről, ... stb tovább