Regisztráció/Belépés

további cikkek

Avatar photo
Koós Miklós
2008. december 18. csütörtök

Mi is csatlakoztunk, de mi az a Bloggerunió?

Mi a Bloggerunió?

A Bloggerunió olyan blogok hálózata, ahol a tagok azt vállalják, hogy a „saját” hirdetéseik helyén civil szervezetet népszerűsítő, pro bono hirdetéseket jelentetnek meg. A Bloggerunió tagjai ezzel fejezik ki szolidaritásukat, elkötelezettségüket a civil ügyek iránt.

A Bloggerunió neve a hasonló célokat felkaroló Médiaunióra rímel.

Hogyan csatlakozhatok? | A csatlakozásnak nincs különösebb feltétele. Mindegy hányan látogatják a blogodat, a lényeg a szándék. Ha úgy érzed, hogy szívesen vennél részt a kezdeményezésben, küldj egy mailt a bloggerunio@gmail.com címre a blogod elérhetőségével együtt! A programot egy Google Group-on keresztül koordináljuk, itt értesítünk az aktuálisan futó kampányokról, a technikai részletekről, stb.

Tapasztalataink szerint a civil szervezeteknek komoly gond a banner elkészítése is, így

ha erős grafikai vénád van, és szeretnél a részvételen túl is szerepet vállani a programban, feltétlenül jelentkezz!

Hogyan hirdethetek? | Ha civil szervezetet képviselsz, arra kérünk, hogy írj a bloggerunio@gmail.com címre, mi pedig igyekszünk minél hamarabb megkeresni. A banner megrajzolásban részben tudunk segíteni, de gyorsabbá teszi a dolgokat, ha te készíted el!

Civil szervezetnek értelemszerűen non-profit egyesületek, alapítványok, stb számítanak. A Bloggerunió tagjai fenntartják maguknak a jogot, hogy a józan ész alapján válogassanak a civil hirdetések között.

A hirdetéseknél az alapértelmezett méretet használjuk. Az oldalsávon megjelenő doboz 160 pixel széles és 290 pixel magas. Az első két bejegyzés között megjelenő billboard 310*232 pixel. Ebben a méretben várjuk a flash vagy képalapú hirdetéseket.

Nem a blog.hu-nál blogolok. Így is csatlakozhatok?

Természetesen igen, de ebben az esetben a reklámok megjelenítését magadnak kell megoldanod. A bannereket örömmel a rendelkezésedre bocsátjuk, de technikai segítséget sajnos nem tudunk nyújtani.

Kik hozták ezt létre?

A kezdeményezés Critical Miss felhívásától megihletve a Karmamedia szerzőinek ötlete volt. A Bloggeruniót ez a két blog hozta létre.

Ez a blog micsoda?

Ez a blog a Bloggerunió információs oldala, itt tájékoztatunk benneteket a friss fejleményekről. A többi a blogokon, rajtatok múlik!

Ha további kérdésed van, keress minket mailben.

Hozzászólások (1): megnézem

  • ZaZie

    2008. december 22. hétfő 16:02

    #7749

    Kedves Miklós,

    köszönjük egyrészt a csatlakozást, másrészt pedig, hogy ilyen aktív hírvivője vagy a Bloggeruniónak.

    Üdv,

    ZaZie és a BU csapat

TECH
Ma van a bloggerek világnapja

A blogger világnapot a Nir Ofir nevű izraeli blogger vetette fel. Kezdeményezése pedig arról szól, hogy minden év augusztus 31-én a blogírók osszanak meg öt másik blogot az olvasóikkal. Az ok egyszerű, a tapasztalatok szerint a legtöbb olvasó csak kedvenc blogjait, honlapjait olvasgatja.  Ime az ajánlott 5 blog: https://www.dekooder.hu/ https://falanszter.blog.hu/ https://viztorony.blog.hu/ https://hungarianprovence.blogspot.hu/ https://www.fenntarthatofejloves.net/ Akinek ennyi […]

Ma van a bloggerek világnapja
2014. augusztus 31. vasárnap

legfontosabb jogszabályok

minden (2019 márciusáig megjelent) fontos jogszabályt, amire szükség lehet, egy helyre gyűjtöttünk össze: Étv, OTÉK, Épkiv, 312/2012, 266/2013, CPR, OTSz, az energiatanúsításról, a bírságokról, az egyszerű bejelentésről, ... stb tovább