Regisztráció/Belépés

további cikkek

Avatar photo
Koós Miklós
2008. július 14. hétfő

GDL | Megújult a ForaForm

A ForaForm Skandinávia vezető bútorgyártója, amelyik eddig is letölthetővé tette a termékeit GDL formában. Most itt van a megújult termékválaszték a javított és kiegészített GDL könyvtárral, amely egy egyszerű regisztráció után letölthető mind GDL mind 3DS formában is. A GDL elemeket le lehet tölteni egyenként is (a WEB Controll-al) és egyben is.

|in english|
FORA FORM was founded in 1929. FORA FORM is one of Scandinavia’s leading suppliers of chairs, seating groups and tables for the contract market. Our business is to make furniture for places where people meet. To meet with other people and exchange ideas creates value. FORA FORM through competence and complete solutions contribute to both social and effective meeting points.
 By registering you will be able to see our products in GDL format and also be able to save them for use with CAD applications.
To be able to view the GDL objects in this catalog you will also need to install the GDL-plugin. This is done by clicking Plugin in the menu above, and following the instruction on the page.
Website | Download objects | Main catalog in PDF

 

A letölthető székek

A letölthető színházi székek


A letölthető szófák


A letölthető asztalok

 GDL programozás | GDL author : unknown
ZIP file | 5,70 MB            elem | objects : 43 db
eredeti letöltés | original download : foraform

You can download the free GDL objects after registration | A letöltés ingyenes, de jelszóval védett. Erre a célra kérjük használja a Hírlevél feliratkozó oldalát. A feliratkozást megerősítő levélben kapja meg a letöltéshez szükséges jelszót (a felhasználó is ugyanaz). Ha Ön csak GDL tárgyakat szeretne letölteni, nem kötelező Hírlevelet is megrendelnie.

Hozzászólások (0): megnézem

TECH
BIM | 3. BIM (GDL) könyvtárak

A BIMről szóló sorozatunk első részében sok szó esett az objektum könyvtárakról. Idemásoltam egy kis listát, ahonnal paraméterezhető tárgyakat lehet letölteni. A BIM annyiban is különbözik a GDL-től, hogy a nagyobb honlapokon ugyanaz a tárgy több szoftver platformra is letölthető. Ezek persze sohasem teljesek, így gyakran fordul elő, hogy pont nem abban a változatban található […]

BIM | 3. BIM (GDL) könyvtárak
2018. július 26. csütörtök
TECH
Kérdőív a BIM használat elterjedéséről Magyarországon

Kérjük, értékelje az ön személyes, illetve vállalati érdeklődését és elkötelezettségét a BIM eljárások bevezetésével kapcsolatban. A kérdőív célja, hogy minél teljesebb képet adjon az épületinformációs modellezés (BIM) magyarországi alkalmazásának jelenlegi állapotáról, illetve felfedje a kérdéskörhöz tartozó további jellemzőket. A kérdőív kitöltése anonim, a kitöltő személyről semmilyen személyes adatot nem gyűjtünk. Az egyes kérdéseknél megjelenő BIM […]

Kérdőív a BIM használat elterjedéséről Magyarországon
2017. július 18. kedd

legfontosabb jogszabályok

minden (2019 márciusáig megjelent) fontos jogszabályt, amire szükség lehet, egy helyre gyűjtöttünk össze: Étv, OTÉK, Épkiv, 312/2012, 266/2013, CPR, OTSz, az energiatanúsításról, a bírságokról, az egyszerű bejelentésről, ... stb tovább