Regisztráció/Belépés

további cikkek

Avatar photo
Koós Miklós
2008. április 7. hétfő

Milyen Construma kiállítások lesznek 2008-ban?

Holnapután kezdődik a legnagyobb építőipari kiállításunk, a Construma, amely április 9. és 13. között  (szerdától vasárnapig) lesz nyitva. Az előző részben arról volt szó, hogy milyen tanácsok adhatóak a hatékonyságot szerető kiállítás látogatóknak. Végigvettük mit érdemes magunkkal vinni illetve mit és kit kell lehetőleg otthon hagynunk? Aki építkezik vagy csak tervezi vagy egyszerűen csak érdekli, hogy hol tart ma az építőipar, annak feltétlenül fel kell keresnie, a szakmabelieknek nemkülönben.

milyen kiállításokat láthatunk?

frontál

néven debütál a CONSTRUMA új betétkiállítása, amelyen az egyik legdinamikusabban fejlődő ágazat, a nyílászárók, kapuk, árnyékolástechnikai- és üvegipari termékek gyártói és forgalmazói vonultatják fel kínálatukat. A FRONTÁL minőségi kínálatának felügyeletében hatékony szerepet tölt be a MATA, a Magyar Ajtó-Ablak Egyesület; a MATT, Első Magyar Árnyékolástechnikai Szövetség; a Magyar Kapuszövetség Egyesület és a MÜSZ, a Magyar Üvegipari Szövetség.

decorstone

A díszítőkő-ipar kínálata a páros évek társrendezvényén, a DECORSTONE kiállítás keretében látható. A DECORSTONE-on – Közép-Európában egyedülálló módon – a díszítőkő-ipari anyagok, termékek minőségi kínálata mellett a megmunkáló gépek és szerszámok széles választéka is szerepel.

épületgépész pavilon

A CONSTRUMA idei kínálatának részterülete az épületgépészet, így a kétévente jelentkező HUNGAROTHERM kiállítói közül mindazok bemutatkozhatnak, akik az éves megjelenést igénylik.

készházvásár

A könnyűszerkezetes családi házakat kínáló cégek látványos formában, az ÉVOSz Könnyűszerkezetépítő Szakmai Tagozatának összefogásában mutatkoznak be, s népszerűsítik termékeiket.

construma oázis

A szabad terület kiállítói dísznövényekkel parkosított, impozáns környezetben mutathatják be termékeiket.

tippek szigete

Itt mutatkozik be a CONSTRUMA-n a Lakberendezők Országos Szövetsége. A Tippek-szigetén olyan bútorokat és kiegészítőket láthat a közönség, amellyel kényelmesebbé tehetők az otthonok. A szakemberek ingyenes berendezési ötleteket, tanácsokat adnak az érdeklődőknek.

 Construma kiállítói lista
 Decorstone kiállítói lista

ingyenes szakmai belépők igénylése

 mód van online igényelni ingyenes szakmai belépőket, ami nemcsak a kiállításra, hanem az akkreditációs konferenciákra való belépésre is jogosít.

figyelem :  Az ingyenes szakmai meghívó csak szakmai látogatóknak és kizárólag a szakmai napokra érvényes, valamint az április 11-ei konferenciákra regisztrált látogatókra is! A regisztrációs pultnál kollegáink névjegyet kérhetnek az on-line beregisztrált látogatóktól. Az on-line regisztráció április 10-ig működik!

 online regisztráció

további kiállítások a közeljövőben a Hungexpo területén

2008. április 18-20.
Szervező: Dream Stúdió Kft.

2008. április 24-26.
A megújuló energiákról és energiahatékony épületfelújításról

2008. április 26-május 04.
Virágünnep: Nemzetközi kertészeti bemutató és vásár

2008. május 27-30.
Elektronika, elektrotechnika és automatizálás

2008. május 27-30.
Nemzetközi vegyipari és műanyagipari szakkiállítás

2008. május 27-30.
Munka-, tűz- és biztonságvédelmi szakkiállítás

2008. június 11-14.
Asztalos, faipari és erdészeti szakkiállítás

Hozzászólások (0): megnézem

SZAKMA
Construma 2018 – ÉMI program

(sajtóközlemény) Az idei Construma szakkiállításon is tartalmas és érdekes témákkal várjuk az ÉMI standjára érkezőket. A szakmai és lakossági napokon is hasznos tudnivalókat, aktuális információkat hallhatnak szakembereink és meghívott vendégeink révén. Mindemellett látványos vizsgálati bemutatókat is megtekinthetnek az érdeklődők. Szerdai és csütörtöki szakmai programunkon MÉK-pontot kapnak a résztvevők. Várjuk az ÉMI kiállítói standján: A pavilon – […]

Construma 2018 – ÉMI program
2018. április 10. kedd
JÓTANÁCS
Tanácsok Construma látogatóknak

2015. április 15-19 között rendezik meg az ezévi Nemzetközi építőipari szakkiállítást, a Construma-t, amely a hagyományok szerint szerdától vasárnapig lesz nyitva.  Aki építkezik vagy csak tervezi vagy egyszerűen csak érdekli, hogy hol tart ma az építőipar, annak feltétlenül fel kell keresnie, a szakmabelieknek nem különben. Minden évben felhívjuk a vásárlátogatók figyelmét pár apróságnak tűnő, de […]

Tanácsok Construma látogatóknak
2015. április 13. hétfő

legfontosabb jogszabályok

minden (2019 márciusáig megjelent) fontos jogszabályt, amire szükség lehet, egy helyre gyűjtöttünk össze: Étv, OTÉK, Épkiv, 312/2012, 266/2013, CPR, OTSz, az energiatanúsításról, a bírságokról, az egyszerű bejelentésről, ... stb tovább